Προγραμματισμένες εργασίες στο δίκτυο του Πανεπιστημίου

Σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης στο δίκτυο του Πανεπιστημίου:

  • Πέμπτη 31/3 – Παρασκευή 1/4, μεταξύ 9:00 και 16:00: Αντικατάσταση εξοπλισμού δικτύου στο κτίριο Σχολής Επιστημών Υγείας. Αναμένεται να υπάρξουν 2 ολιγόλεπτες διακοπές της σύνδεσης του κτιρίου.
  • Δευτέρα 4/4 – Παρασκευή 8/4, μεταξύ 9:00 και 16:00: Αντικατάσταση δικτυακού εξοπλισμού στο campus Κοίλων. Αναμένεται να υπάρξουν 2 διακοπές μικρής διάρκειας της σύνδεσης των κτιρίων και της πρόσβασης στις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
  • Πέμπτη 31/3, μεταξύ 18:00 και 19:00: Εργασίες αναβάθμισης λογισμικού στον κόμβους ΕΔΥΤΕ Κοζάνης και Γρεβενών. Αναμένεται να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή της σύνδεσης των κτιρίων στην Κοζάνη και στα Γρεβενά καθώς και της πρόσβασης στις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
  • Δευτέρα 4/4, μεταξύ 18:00 και 19:00: Εργασίες αναβάθμισης λογισμικού στον κόμβους ΕΔΥΤΕ Έδεσσας, Φλώρινας και Καστοριάς. Αναμένεται να υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές της σύνδεσης των κτιρίων στη Φλώρινα και στην Καστοριά.

Μετά το πέρας των εργασιών, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα helpdesk.uowm.gr για την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος παρατηρήσετε.