Ιδρυματικός Λογαριασμός

Ο Ιδρυματικός Λογαριασμός Χρήστη (Uregister) είναι τα στοιχεία ταυτοποίησης που επιτρέπουν την πρόσβαση στην χρήση των ομοσπονδιακών και ιδρυματικών υπηρεσιών που παρέχονται στα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ).
Κατάλογος Υπηρεσιών

Αποτελείται από το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password).
Το username αποδίδεται αυτόματα από το σύστημα (εμφανίζεται κατά την ενεργοποίηση) ενώ το password επιλέγεται από τον χρήστη κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας https://uregister.uowm.gr/. με την χρήση του κινητού τηλεφώνου ή του email που έχουν δηλωθεί.

Για την απόκτηση ιδρυματικού λογαριασμού, και οδηγίες ενεργοποίησης, απευθυνθείτε στην σελίδα : Πώς θα αποκτήσω ιδρυματικό λογαριασμό;


Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω.
Συχνές ερωτήσεις που αφορούν τον ιδρυματικό λογαριασμό
Ενσωμάτωση λογαριασμών των φοιτητών του πρ.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σε περίπτωση που, αφού διαβάσετε τις παραπάνω οδηγίες, συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αφού προηγουμένως ενημερωθείτε για το τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο μήνυμα σας, στο email uregister@uowm.gr,
(Μηνύματα που δεν περιέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες που αναφέρονται στις οδηγίες, μπορεί να καθυστερήσουν να λάβουν απάντηση)


Σχετικές Σελίδες : Λογαριασμός Εσωτερικού Δικτύου