Αλλαγή κωδικού στην υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη, 9/1/2020, στο διάστημα 1-2μμ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο κωδικός πρόσβασης για λήψη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) θα είναι πλέον αυτός που έχετε ορίσει στο UREGISTER. Έτσι, όσοι χρήστες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία UREGISTER, θα έχουν τον ίδιο κωδικό για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Όσοι χρήστες έχετε κάνει τη διαδικασία UREGISTER θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Αν χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή email όπως το thunderbird ή το outlook, όταν σας το ζητήσει η εφαρμογή θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό του uregister
  • Όταν συνδέεστε στο webmail, θα πρέπει να βάζετε τον κωδικό του uregister.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη:

  • Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τους λογαριασμούς των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.
  • Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τα μέλη του πρώην ΤΕΙ. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την μεταφορά των λογαριασμών των μελών του πρώην ΤΕΙ στη νέα υπηρεσία πιστοποίησης. Μέχρι τότε, θα ισχύουν οι κωδικοί που ήδη έχετε.
  • Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την ενεργοποίηση στη σελίδα https://uregister.uowm.gr, παρακαλούμε να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν.
  • Δεν πρόκειται να υπάρξει απώλεια μηνυμάτων, ακόμα και αν δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία UREGISTER.
  • Αν έχετε χάσει/ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να τον ελέγξετε ή να κάνετε ανάκτηση, στη διεύθυνση https://mypassword.uowm.gr
  • Οι κωδικοί πρόσβασης των μη προσωπικών λογαριασμών (π.χ. διευθύνσεις email Συνεδρίων, Εργαστηρίων, Τμημάτων κλπ.) θα παραμείνουν ίδιοι. Οι λογαριασμοί αυτοί, δεν χρειάζεται να κάνουν τη διαδικασία uregister.

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email uregister@uowm.gr

Για αναφορές προβλημάτων, παρακαλούμε χρησιμοποιείτε τη Υπηρεσία Αναγγελίας Βλαβών στη διεύθυνση https://service.uowm.gr/